svētdiena, 2014. gada 12. janvāris

Riolis "Flower Street"

Par šo Riolis "Puķu ielu" Parīzē varu teikt tikai vienu - to izšūt ir NEAPRAKSTĀMA bauda. Nekad neesmu bijusi sajūsmā par izšūšanu ar vilnas/akrila diegiem, arī ne tagad, bet tik un tā saprotu, ka šo darbu izšujot ar kokvilnas diegiem, nebūtu iespējams iegūt to efektu, kāds tas ir ar šiem vilnas diegiem. Vienīgais brīdis, kad mana pacietība balansēja uz robežas, bija posmos, kur jāizšuj ar 1 diegu (pārsvarā viss ir 2 kārtās), jo ņemot garāku diegu, tas ātri mēdza nolietoties, t.i. pūkojās un noberzās tik tālu, ka bija jāsāk ar jaunu diegu. Bet tik un tā tas vispārējo sajūsmu un "lidojumu" nemazināja.
Jau gara acīm redzu, ka ierāmēšu to bēšas vai pat baltas krāsas rāmī. Vēl tikai nevaru izdomāt, vai vajag apakšrāmi. Padomāšu.....
 
  

rose_mini.gif
rose_mini.gifPaldiesrose_mini.gif
rose_mini.gif

4 komentāri:

  1. Красивая работа! Очень приятные оттенки! Вот мне кажется, что я часто выбираю работу в первую очередь из-за ее цвета!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Спасибо! А у меня почти всегда так... цвета играют главную роль... может это и не правильно, но так у меня есть.

      Dzēst
  2. Яна, какое разнообразие цвета и нарядность, от которой трудно оторвать взгляд. И ещё у меня мысль, что совсем нелегко иметь такое разнообразие в процессе вышивания, ведь крестики укладываются на небольшие, а то и совсем крохотные участки... Но сам дизайн, осенняя восхищающая и душещипательная яркость, миловидность сюжета, ажурность на световых опорах - так прекрасны, и я рада, что эта вышивка была тебе, Яна, в удовольствие.
    Спасибо!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Спасибо Наташа!!! Знаешь... в первые когда увидела эту новинку у Риолиса, из за столько невероятно много красок, подумала, что эта летняя картина, но потом, конечно же поближе осматривая детали, понела что эта осень. Как же мне нравиться, что дизайнер нам сумела показать ( и кое кого наверное переубедить), что и осенью возможен такой взрыв красок, не только летом)))))

      Dzēst